стоматолог, ендодонција, детска стоматологија

д-р Емилија Стефанова

Д-р Емилија Стефанова е посветена на обезбедување на пациентите со најубавата насмевка заедно со најдобрата стоматолошка заштита достапна во денешно време.


Стоматолог е доктор чија пракса е во областа на стоматологијата. Ова ги вклучува устата, забите, непцата и сите поврзани области. Некои студии покажуваат дека болестите поврзани со забите и непцата може да бидат индикатори за некои здравствени проблеми. Здравјето на устата е од суштинско значење за општото целокупно здравје на телото, а стоматологот треба да ги охрабрува и да им помага на своите пациенти во одржувањето на здрава уста со редовно чистење и прегледи. Стоматологот е од суштинско значење во одржувањето на оралното здравје. Во рамките на стоматологијата, постојат специфични специјалности кои бараат дополнителна обука, создавајќи експертиза во одредена област.
Мои специјалности се: ласерската стоматологија, оралната хирургија и имплантологијата.

Закажете преглед

Работно време


Понеделник
08:00-16:00
Вторник
08:00-16:00
Среда
08:00-16:00
Четврток
08:00-16:00
Петок
08:00-16:00
Сабота
08:00-12:00

Контактирајте ме

Контакт информации


+389 32 386 232

emilija.stefanova@dent-estet.comд-р Емилија

Официјално CV

  • Работно искуство
  • Образование
  • Членства & Интереси
  • Од 2011 год. – Стоматолог во стоматолошка ординација „Дент Естет” – Штип
  • Факултетски студии (2002-2008) Универзитет „Св. Кирил и Методиј”, Стоматолошки факултет – Скопје. Доктор стоматолог 2008год.

Членство во професионални асоцијации

  • Стоматолошка комора на Република Македонија.
  • Здружение на приватни доктори по стоматологија на Македонија.
  • здружение на Македонија
  • Стоматолошко здружение на Македонија.