стоматолог, парадонтологија, ендодонција

д-р Гордана Папакоча

Д-р Гордана Папакоча е посветена на обезбедување на пациентите со најубавата насмевка заедно со најдобрата стоматолошка заштита достапна во денешно време.


Стоматолог е доктор чија пракса е во областа на стоматологијата. Ова ги вклучува устата, забите, непцата и сите поврзани области. Некои студии покажуваат дека болестите поврзани со забите и непцата може да бидат индикатори за некои здравствени проблеми. Здравјето на устата е од суштинско значење за општото целокупно здравје на телото, а стоматологот треба да ги охрабрува и да им помага на своите пациенти во одржувањето на здрава уста со редовно чистење и прегледи. Стоматологот е од суштинско значење во одржувањето на оралното здравје. Во рамките на стоматологијата, постојат специфични специјалности кои бараат дополнителна обука, создавајќи експертиза во одредена област.
Мои специјалности се: ласерската стоматологија, оралната хирургија и имплантологијата.

Закажете преглед

Работно време


Понеделник
08:00-16:00
Вторник
08:00-16:00
Среда
08:00-16:00
Четврток
08:00-16:00
Петок
08:00-16:00
Сабота
08:00-12:00

Контактирајте ме

Контакт информации


+389 32 386 232

gordana.papakoca@dent-estet.comд-р Гордана

Официјално CV

  • Работно искуство
  • Образование
  • Членства & Интереси
    • Од Февруари 2007 – Стоматолог во стоматолошка ординација „Дент Естет” – Штип
  • Факултетски студии (1997 – 2003) Универзитет по Медицина и Фармација „Карол Давила“ Факултет по Стоматологија – Букурешт – Романија. Доктор стоматолог на 16.09.2003

Членство во професионални асоцијации

  • Стоматолошка комора на Република Македонија.
  • Здружение на приватни доктори по стоматологија на Македонија.
  • здружение на Македонија
  • Стоматолошко здружение на Македонија.