Што можеме да ви понудиме?

Нашите услуги

Континуираната професионална надградба на персоналот како и, модерната опрема и материјали овозможуваат успешна дијагноза и третман на сите наши пациенти.


Разубавување на насмевката

Општа и естетска стоматологија


Оваа специјалност се занимава со пациентите кои сакаат да имаат здрави, добро подредени заби, во склад со нивната физиономија и што е можно побели.Безболна интервенција

Ласерска Стоматологија


Ласерската стоматологија подразбира користење на најнова технологија во разни полиња од стоматолошката пракса и третман.Најдоброто решение

Имплантологија


Забниот имплант претставува стоматолошка иновација, која предизвика појава и развој на нова специјалност во стоматологијата – Имплантологија.Највисоки стандарди

Орална хирургија


Комплексните хируршки зафати се извршуваат по највисоки стандарди. Специфичните орално–хируршки зафати ги изведуваме само кога е непходно.
Оралната хигиена

Парадонтологија


Чистење на забниот камен и меките наслаги, и полирање на Вашите заби со специјални пасти кои ќе ја зајакнат надворешната забна структура.Совршено наредени

Стоматолошка протетика


Со помош на поновите технологии коронките можат целосно да се направат од керамички и порцелански цврст материјал се со цел да бидат цврсти и издржливи и да се добие убав и природен изглед.Здрава пулпа – убава насмевка

Ендодонција


Сакаме да напоменеме дека, успехот од ендодонтската терапија кај нас е значитечлен т.е. од 10 третирани заби, 8 до 9 се потполно и успешно излекувани.Ниски дози на зрачење

Дигитална РТГ дијагностика


Ви нудиме јасни и детални резултати а се издаваат на лице место за 15 минути. Ви се нудат и архивирање на вашите дигитални радиографии за временски рок од 3 месеци.


Како го правиме тоа?

Со нашиот начин на работаШто правиме ние?

Се грижиме за здравјето на вашите заби


Грижата за здравјето на Вашите заби е нешто најважно кај нас а воедно и главна мисија на целиот тим во Дент Естет.


Што вам ви нудиме?

Стоматолошки совети


Секогаш расположени и спремни за совет плус. Запрашајте не слободно се што вам Ве интересира.


Што добивате?

Професионални стоматолошки услуги


Професионалност и посветеност во целост. Спремни за секакви предизвици поврзани со стоматологијата.

Професионални стоматолошки услуги

Секогаш


0123456789001234567890

Години со вас

Долгогодишното искуство значи многу.01234567890

Доктори

Работа во тим што е голема предност пред другите.Многу


Награди

Посети на многу семинари, конгреси и учество во разни стоматолошки здруженија.Безброј


Задоволни клиенти

Пациентите за нас се на прво место.