Забен имплант – Долгорочно решение!

Дент Естет е дел од меѓународно потврдените ординации, коишто работат според високи стандарди и квалитети во поглед на Имплантологијата!

Запознајте го нашиот тимЗакажете прегледБесплатен прв медицински преглед во “Дент Естет“!

Вашата насмевка е првото нешто што луѓето го забележуваат кај вас. Посетете не уште денес во стоматолошката клиника на “Дент Естет“ и вашиот прв преглед ќе ви биде бесплатен.

Запознајте го нашиот тимЗакажете прегледНајдобрите стоматолози

Екипа од специјалисти во одредени области, усовршувани кај нас и во странство, секогаш подготвена да помогне.


Прочитај повеќе


Најмодерна опрема

Ултрамодерна опрема со која Ви гарантираме дека Вашата насмевка ќе биде природна и блескава.


Прочитај повеќе


Топлина и гостопримство

Го оставаат Вашиот страв и грижите да чекаат пред влезот на нашата ординација.


Прочитај повеќе


Интересни факти…

Дали сте знаеле дека нашите заби почнуваат да се формираат уште пред да се родиме!


Прочитај повеќе

Естетска Стоматологија. Бидете во центарот на вниманието.

Естетската стоматологија се појавува како резултат на желбата на луѓето да ја имаат најубавата насмевка. За среќа, актуелната технологија е многу напредна, и ни нуди многубројни пригодни средства коишто и овозможуваат на екипата на ДЕНТ ЕСТЕТ да Ви помогние да ја добиете спектакуларната, побела и блескава насмевка, токму таква каква што посакувате.
Најдобрата препорака се

Нашите Услуги

Континуираната професионална надградба на персоналот како и, модерната опрема и материјали овозможуваат успешна дијагноза и третман на сите наши пациенти. Покрај потполно обновување на забите и нивно соодветно физиолошко функционирање, обезбедуваме и максимален естетски ефект.


Разубавување на насмевката

Општа и естетска стоматологија


Оваа специјалност се занимава со пациентите кои сакаат да имаат здрави, добро подредени заби, во склад со нивната физиономија и што е можно побели.Безболна интервенција

Ласерска Стоматологија


Ласерската стоматологија подразбира користење на најнова технологија во разни полиња од стоматолошката пракса и третман.Најдоброто решение

Имплантологија


Забниот имплант претставува стоматолошка иновација, која предизвика појава и развој на нова специјалност во стоматологијата – Имплантологија.Највисоки стандарди

Орална хирургија


Комплексните хируршки зафати се извршуваат по највисоки стандарди. Специфичните орално–хируршки зафати ги изведуваме само кога е непходно.
Оралната хигиена

Парадонтологија


Чистење на забниот камен и меките наслаги, и полирање на Вашите заби со специјални пасти кои ќе ја зајакнат надворешната забна структура.Совршено наредени

Стоматолошка протетика


Со помош на поновите технологии коронките можат целосно да се направат од керамички и порцелански цврст материјал се со цел да бидат цврсти и издржливи и да се добие убав и природен изглед.Здрава пулпа – убава насмевка

Ендодонција


Сакаме да напоменеме дека, успехот од ендодонтската терапија кај нас е значитечлен т.е. од 10 третирани заби, 8 до 9 се потполно и успешно излекувани.Ниски дози на зрачење

Дигитална РТГ дијагностика


Ви нудиме јасни и детални резултати а се издаваат на лице место за 15 минути. Ви се нудат и архивирање на вашите дигитални радиографии за временски рок од 3 месеци.
Вашиот стоматолошки тим


Вашата доверба за нас е обврска, да ги оствариме Вашите желби и здравствени потреби, се со цел да имате здрави и бели заби, со прекрасна насмевка.


Стоматолог

Д-р Киро Папакоча


  • специјалист по орална хирургијаСтоматолог

Д-р Гордана Папакоча


  • парадонтологија
  • ендодонцијаСтоматолог

Д-р Емилија Стефанова


  • ендодонција
  • детска стоматологијаМед. Сестра

Стојка Богатинова


  • Стоматолошка сестраМед. Сестра

Бојана Ристов


  • Стоматолошка сестра


Заинтересирани сте?

Контактирајте не и закажете го првиот преглед


Работно време


Пон- Пет
8:00 AM – 7:00 PM
Саб – Нед
Затворено

Детали за контакт


Пиринска 138, Штип, Македонија

office@dent-estet.com

+389 32 386 232