НАСМЕВКАТА ГО ВОДИ СВЕТОТ

За нас

Постоиме повеќе од една деценија, точно 16 години се грижиме за вашата насмевка и вашето орално здравје.  Нашите скромни почетоци од  07.02.2007 година, ги започнавме со еден стоматолошки стол, но со труд, макотрпна работа и пред се визија стигнавме до ординација со 3 стоматолошки столици, современа апаратура и зголемен тим кој е пред се професионален и секогаш тука за вас.

НАСМЕВКАТА ГО ВОДИ СВЕТОТ!!!
НАСМЕВКАТА ГО ВОДИ СВЕТОТ

Погледнете ја нашата ординација

Пациентите пред се!

За здрава насмевка!

За да закажете термин или консултација, пополнете го формуларот и ние ќе ви одговориме што е можно поскоро. Алтернативно, добредојдени сте да ни се јавите или да ни испратите е-пошта и со задоволство ќе одговориме на сите ваши прашања