Темелна стоматолошка грижа

За убава и здрава насмевка

Во Дент Естет нудиме целосни стоматолошки третмани. Редовните прегледи ќе обезбедат одржување на оралното здравје и сите проблеми откриени рано ќе поминат со минимална интервенција.

Естетска стоматологија

Естетската стоматологија вклучува комбинација на третмани за подобрување на бојата и обликот на забите и непцата.

Темелна стоматолошка грижа

За убава и здрава насмевка

Во Дент Естет нудиме целосни стоматолошки третмани. Редовните прегледи ќе обезбедат одржување на оралното здравје и сите проблеми откриени рано ќе поминат со минимална интервенција.

Општа стоматологија​​

Одржувањето на оралното здравје е од суштинско значење за општото здравје и благосостојба.

Пациентите на прво место

За нас

Пациентите на прво место

За нас

Постоиме повеќе од една деценија, точно 16 години се грижиме за вашата насмевка и вашето орално здравје.  Нашите скромни почетоци од  07.02.2007 година, ги започнавме со еден стоматолошки стол, но со труд, макотрпна работа и пред се визија стигнавме до ординација со 3 стоматолошки столици, современа апаратура и зголемен тим кој е пред се професионален и секогаш тука за вас.

НАСМЕВКАТА ГО ВОДИ СВЕТОТ!!!

Постоиме повеќе од една деценија, точно 16 години се грижиме за вашата насмевка и вашето орално здравје.  Нашите скромни почетоци од  07.02.2007 година, ги започнавме со еден стоматолошки стол, но со труд, макотрпна работа и пред се визија стигнавме до ординација со 3 стоматолошки столици, современа апаратура и зголемен тим кој е пред се професионален и секогаш тука за вас.

НАСМЕВКАТА ГО ВОДИ СВЕТОТ!!!
Што добивате кај нас

Услуги

dental-care (1)

Општа стоматологија

Во Дент Естет нудиме целосни стоматолошки третмани и веруваме во превентивна стоматологија.

dental-implant

Орална хирургија и имплантологија

Оралната хирургија е една од нашите специјалистички услуги и истата ја користиме кога е потребно хируршко лекување на пациентот.

orthodontic (3)

Ортодонтски третман

Во Дент Естет  ортоднтски третман опфаќа мобилни и фиксни протези како и tретман на ТМЗ.

clean (3)

Естетска стоматологија

Естетската стоматологија вклучува комбинација на третмани за подобрување на бојата и обликот на забите и непцата.

root-canal (1)

Ендодонција

Лекување на заболени заби.

x-ray (3)

Дигитален ренген апарат и панорама на заби

Нашата ординација користи дигитален дентален рендген апарат, кој го претставува врвот на индустријата за рендген со минимална емисија на Х-зраци.

Модерни, професионални, искусни

Зошто да не изберете нас?

Искусни професионалци

Нашиот тим е составен од професионалци со долгогодишно искуство

Најнова опрема

Нашата ординација располага со најсовремена опрема за третирање на пациентите

success-standard-line

Современи стандарди

Во постојан чекор сме со најновите стандарди во областа на стоматологијата

Пациентите на прво место

Главен приоритет ни се нашите пациенти, а главна цел ни е да им пружиме соодветна грижа

Со нас сте во добри раце

Нашиот тим

Д-р Гордана Папакоча

Стоматолог


Докторката Гордана во слободно време сака да трча, вози велоспипед и да шета по планини.

Проф. Д-р Киро Папакоча

Специјалист по орална хирургија
Имплантолог

Во слободно време д-р Киро сака да скија, вози велосипед и четирицикал во планини.

Д-р Емилија Стефанова

Специјалист Ортодонт