За нас

Генерални информации

Уште од 2007 година, откога и постоиме, зачекоривме напред со една едноставна помисла: „Нам ни значи“! Ни значи Вашата насмевка и спонтаноста со која ја изразувате среќата. Нема повеќе потреба да ја потиснувате Вашата насмевка за да ги скриете Вашите орални проблеми.

Нашиот тимЗакажете преглед


За што ние се залагаме

Нашите вредности


Екипа од специјалисти

Доктори специјалисти во одредени области, усовршувани кај нас и во странство, секогаш подготвени да помогнат.

Модерна опрема

Ултрамодерна опрема со која Ви гарантираме дека Вашата насмевка ќе биде природна и блескава.

Топлина и гостопримство

Ние ќе се потрудиме Вашиот страв и грижите да чекаат пред влезот на нашата ординација.

0123456789001234567890

Години со вас

Долгогодишното искуство значи многу.

01234567890

Доктори

Работа во тим што е голема предност пред другите.


Многу


Награди

Посети на многу семинари, конгреси и учество во разни стоматолошки здруженија.

Безброј


Задоволни клиенти

Пациентите за нас се на прво место.