За нас

Контакт

Можете да не најдете на добро познатата локација наведена подолу или слободно да закажете преглед преку социјалните мрежи или телефонски.
Нашата ординација располага со широк паркинг простор и бежичен интернет кој може да го исполни Вашето време на чекање. Сите простории се климатизирани а Ви нудиме и можност за плаќање со картичка. Закажете го Вашиот прв преглед веднаш.

Наша клиникаУслуги


Работно време


Пон
8:00 – 19:00
Втор
8:00 – 19:00
Сре
8:00 – 19:00
Чет
8:00 – 19:00
Пет
8:00 – 19:00
Саб- Нед
Затворено

Детали за контакт


Пиринска 138, Штип, Македонија

office@dent-estet.com

+389 32 386 232