Д-р Гордана Папакоча

СтоматологДокторката Гордана во слободно време сака да трча, вози велоспипед и да шета по планини.

Проф. Д-р Киро Папакоча

Специјалист по орална хирургија
Имплантолог

Во слободно време д-р Киро сака да скија, вози велосипед и четирицикал во планини.

Д-р Емилија Стефанова

Специјалист Ортодонт

Стојка Богатинова

Медицинска сестра

Комуникативна, весела секогаш спремна да му помогне на секој. Хоби: пешачење

Марија Гичева

Медицинска сестра
Млада, посветена и комуникативна медицинска сестра. Во слободно време се занимава со фотографирање.

Бојана Ристов

Медицинска сестра
професионалци

Запознајте го нашиот тим

Пациентите пред се!

За здрава насмевка!

За да закажете термин или консултација, пополнете го формуларот и ние ќе ви одговориме што е можно поскоро. Алтернативно, добредојдени сте да ни се јавите или да ни испратите е-пошта и со задоволство ќе одговориме на сите ваши прашања